Page 1 of 1

From Newbie - Can't get driver running

PostPosted: Sun May 10, 2015 3:30 pm
by consulting
Sorry for having this prob and being forced to ask here (from Germany).

On a HP EliteBook 8540w -- with W7Professinal-64-bit -- I'm using this stick:

Image

It's running very fine with your software.

Image

Then I plugged the stick to a ZOTAC i7-desktop PC with W7Ultimate-32-bit.
The driver I installed are from the included stick software.
The application presents these "filters" (I think "drivers"?).
Image

But selecting one of them (especially also the "bdas.dev") I get this error message:

Image

And there are only crosses inside the little icons.

What to do? - The installation on the notebook was done by a friend who now is far away in Brazil.
I need a 1st - 2nd - 3rd - etc TO DO advice.
The best may be to get an address from where I can download really appropriate filters/drivers
with an 1click installer that works.
(ATTENTION: The images are partially made from the running device.
The ZOTAC installion doesn't show any channels or stations.)

Any hope? - Best regards,
Margarete (from Manfred's account)

Re: From Newbie - Can't get driver running

PostPosted: Tue Jun 02, 2015 11:51 pm
by SmartDVB
i would also suggest to try to find a newer driver for your device or at least search around for similar issues. Does the manufacturer have a website with updated drivers etc? I've seen more problems with these realtek dvb filters myself. Btw you're using both conigurations at exactly the same place so it's not possibly a dvb-t reception quality/strength issue?